FÖRELÄSNINGAR

Här kan du läsa om vilka föreläsningar jag erbjuder

Föreläsningar

Ergonomi 2.0 – en inspirationsföreläsning om vikten av rörelse med stora inslag av praktiska moment där åhörarna får fördjupa sig i metoder och principer. 

Jag vill att åhörarna, efter föreläsningen, inte bara ska förstå vikten av rörelse utan också få med sig flera nya verktyg som man direkt kan applicera och använda sig utav för att ta hand om kroppen. 

Breath – En föreläsning om andetaget & breath work och hur du med hjälp av andetaget och genom att andas på olika sätt kan ändra din inre kemi. Du kan beroende på hur du andas bestämma vilka hormoner du vill frisätta, om du vill att ditt hjärta ska slå långsammare eller snabbare och hur du kan använda andetaget för att göra dig själv närvarande. Efter föreläsningen vill jag att man har fått med sig både kunskap och praktiska verktyg att använda sig av i sin vardag.

Meditation & Närvaro – De flesta av oss vet redan hur illa den här långvariga stressen kan vara för våra kroppar. Hur den kan orsaka ångest, oro & depression, huvudvärk, hjärt- kärlsjukdomar, högt blodtryck, viktuppgång, sömnproblem, humörsvängningar, spända och onda muskler med mera. Något av de kraftfullaste vi kan göra för att minska den här stressen är att bjuda in mer närvaro i sitt liv. Hur gör man det? I den här föreläsningen så går vi igenom de evidencebaserade fördelarna med meditation och vad forskningen visar. Men det viktigaste av allt – praktiska moment där vi gör oss själv närvarande och mediterar så att åhörarna efter föreläsningen får med sig riktiga verktyg att använda sig av i sin vardag och på arbetsplatsen för att vara här och nu!

Isbad – Våra kroppar klarar av så mycket mer än vi tror! I den här workshopen utmanar vi oss själva på olika sätt. Vi går igenom vad som fysiologiskt händer i kroppen innan, under och efter ett isbad. Jag pratar om hormesis – positiv stress och hur man med hjälp av det kan göra kroppen starkare och tåligare.

Hur förbereder man kroppen inför isbadet? Hur andas man i vattnet? Hur blir man varm igen efteråt?

Mindset, isbad och andningsövningar. Efter workshopen har deltageren en stärkt tilltro på sin kropp, en djupare förståelse för kroppens fysiologi och en nytt förhållande till kyla

Övrigt – har du, ditt företag eller eventet specifika önskemål eller funderingar? Maila mig så ser vi om vi kan hitta lösningar som passar er!

Bokning/Prisförfrågan: info@naprapatjonas.se

The Movement Experience – För företaget/gruppen som vill fördjupa sig i rörelse och stillhet. Under 10 tillfällen a 90 minuter så utforskar vi rörelse och stillhet. Det följer inte med någon användarhandbok när vi får våra kroppar. Men tillsammans under dessa tillfällen så kommer ni att börja skriva er egen användarmanual. Vi fördjupar oss i metoder som gör kroppen rörligare, starkare och tåligare. Vi lär oss nya rörelser, utmanar våra kroppar, testar och flirtar med våra gränser för att öka förståelsen för våra kroppar och hur den fungerar.

Bokning/Prisförfrågan: info@naprapatjonas.se