recensioner

”Jag känner av en förändring på djupet som fyller mig med både energi, commitment och hopp”

Helhetskänsla: Jag känner av en förändring på djupet som fyller mig med både energi, commitment och hopp. Att följa dagliga rörelserutiner och meditation är något nytt och jag bara känner hur det sker en förändring djupt inom mig. Som små små myrsteg mot en stabilare grund att stå på och bygga vidare från. Att vikten inte rört på sig enligt min förhoppning känner jag att jag just nu inte behöver stressa upp mig för. För ju mer i inre balans jag blir, desto lättare brukar det bli. Jag känner redan av hur jag inte längre vill ha sött utan börjar längta efter broccoli till lunchen Så jag get det två veckor till och ser hur det går.

5/5

anonym

”Värken i benen är bara poof”

Hej!

Jag måste berätta att jag körde dom nya övningarna innan jag gick och la mig igår, woow. Underbenssittning är ju en killer (kommer film). Jag kunde givetvis inte sitta utan många handdukar och meditionskudden, men värken i benen är bara poof.

Och nu när jag körde psoas knee så känns det som jag växte ett par cm efter..

Jobbiga övningar med ack så välgörande dom är.

Tack 😫💤🤍🙏✨🤕

5/5

anonym

”Igår klarade jag nästan hela benpasset utan smärta. Otroligt!”

Mycket har förbättrats under den tid som jag haft det här programmet, jag sover sakta sakta bättre och känner stor skillnad i energi på dagen efter hur natten varit. Slutade dricka kaffe i aug -22 och efter det har jag inte haft en enda migränattack, helt sjukt skönt! Dricker yogichai-te ibland, kanske två koppar i veckan max, det går bra.

Höftböjaren (smärtan i den) är nästan borta, jag är inte lika hård i trapezius-musklerna, även om jag kan få känningar i ena sidan ibland (som går upp i nacken) men absolut inte lika ont som tidigare.

Vänster knä “hör av sig” fortfarande, särskilt i utfallsstegen, men igår klarade jag nästan hela benpasset utan smärta. Otroligt!

5/5

anonym

”Jag uppskattar att du inte bara pushar på mig utan snarare bromsar”

Tänkte på en sak och ska inte bara tänka på det utan säga det också såklart – jag uppskattar att du inte bara pushar på mig utan snarare bromsar. Nä men att du alltid pratar om att inte köra på för hårt i början osv. Det behöver jag och uppskattar så tack!

Hoppas du får en härlig dag.

5/5

anonym

”Känner stor förändring i kroppen, i spegeln och på vågen”

Känner mig tacksam för det här upplägget och programmen jag har hjälper mig massor! Känner stor förändring i kroppen, i spegeln och på vågen. Så glad att jag tog ett helt år på en gång, känns som att det är det som kommer göra skillnaden i att hitta min väg att kunna leva hälsosamt, vara stark och frisk ett långt liv.

5/5

anonym

”Ryggen klarade både bilresa,längdåkning och utförsåkning – mycket tack vare träningen”

Ryggen klarade både bilresa, längdåkning och utförsåkning – mycket tack vare att jag har kommit igång att träna Blir lite taggad nu att se hur långt jag kan återuppbygga kroppen. Hoppas allt är väl med dig/er.

5/5

elisabeth, 51

”Faserna du satt ihop med din gedigna erfarenhet har hjälpt mig massor att ingenting är omöjligt”

Jag tycker jag har nått mina mål med råge, trots utmaningar som varit under hösten. Jag kom till en vägs ände där i september att nu får det vara nog med att inte få må bra i kroppen. Det fanns också en rädsla hur jag skulle jobba med kroppen kring mitt gamla diskbråck, vad jag kan göra och vad min kropp ska ha för sammansättning av mat. Mitt i min semester dyker du upp i flödet med helhetstänk kring knopp, kropp och mat.

Jag hade redan kommit i tanken att jag vlle väcka kroppen till liv igen, eftersom det inte fungerade i det stressiga liv jag hade och som sedan skulle fortsätta under hösten. Beslutet att sedan säga upp mig var ju en bidragande orsak att jag började ta hand om mig själv och insåg att livet inte går ihop och samtidigt må bra i mig själv.

Jag har nått de första målen att närma mig en hållbar kropp, vara stark, rörlig och smidig. Vilket är fantastiskt!

Så tack igen för det du bidragit med under denna resa. Nu fortsätter jag själv med att utveckla måendet med egentligen mina mål att bli starkare och få en hållbar kropp. Och att lyssna in mig själv! Detta är ju inget kortsiktigt mål utan livet! Faserna du satt ihop med din gedigna erfarenhet har hjälp mig massor att ingenting är omöjligt.

TACK!!

🥮

5/5

anonym

”Är så tacksam och stolt att jag kommit tillbaka till träning, som jag alltid älskat”

Hej Jonas. I veckan har träningen verkligen suttit Kört ett pass vattenträning och två av dina pass + genomfört de dagliga övningarna i princip varje dag. Jag märker också ännu mer hur jag är starkare och rörligare. På gymmet känner jag mig friare att gå till olika stationer, golv, fria vikter mm.

Är så tacksam och stolt att jag kommit tillbaka till träning, som jag alltid älskat. Det har inte varit några passande yoga eller danspass pga helger, men nu kommer ju terminen igång och jag känner mig taggad att även där våga testa, med lyhördhet för kroppen.

Jag byter vissa övningar, ex handstående till plankan och jobbar både med corestyrka och hand/armstyrka.

Att komma upp och ner från golvet, där har jag genom att utforska, lyckats hitta kontakten med även höger ben. Mycket spännande att fortsätta testa, utmana och hitta anpassningar. Den övning som var så smärtsam och omöjlig i början “dynamisk pigeon” fungerar nu klockrent i princip utan smärta.

Kosten sådär fortfarande men nu blir det för mig något lättare eftersom jag kommer in i vardagsrutiner, med matlådor och veckoplanering. Jag ska sträva mot samma fokus som med träningen – justera, anpassa och testa nya rätter. Nu ser jag fram emot följande vecka med stor tillförsikt och nyfikenhet. Ha det gott

5/5

kristina

”Jonas upplägg för onlinecoachning har har verkligen levt upp till och överträffat de förväntningar jag hade”

Jonas onlinecoachupplägg har verkligen levt upp till och överträffat de förväntningarna jag hade. Det kändes verkligen som han hade tagit sig tid till att anpassa och ge mig ett träningsprogram helt utformat efter min långa skadebeskrivning av min kropp och vad jag ville ha hjälp med.

När jag kände att min kropp inte svarade bra på en specifik övning så bytte han ut den mot en annan eller gav mig tips på hur jag kunde skala ner för att kunna progressera långsamt.

Det funkade dessutom väldigt smidigt när jag behövde lite extra hjälp/råd. Oavsett om jag skickade in videor på mig själv för att få hjälp med någon specifik övning eller om det var någon generell fråga så svarade hanalltid väldigt fort!

Slutresultatet är att min kropp känns mycket bättre och flertalet av mina gamla skador är nu läkta och desom är kvar har jag nu en bra approach till att fortsätta jobba på!

Tack Jonas!

 🐒

5/5

anonym

Ni har hjälpt mig ett steg framåt för att kunna läka”

Tack för stödet och positiviteten efter vägen. När jag började kunde jag inte lyfta ena armen ordentligt, hade ont i kroppen och hade inte tränat på väldigt länge pga rädsla. Jag trodde jag skulle gå sönder första passet med horse stance, och nu litar jag på min kropp igen tillräckligt för att rensa ogräs på huk och belasta i knäböj. Det är en större vinst än att kunna sätta på sig en jacka utan att det gör ont, även om det också är lycka.

Så fastän min resa kanske varit udda för er har den varit otroligt viktig för mig. Ni har hjälp mig ett steg framåt för att kunna läka.

Tack

🌺

5/5

anonym

”Vilken tacksamhet jag kände där och då att få en så fin kvittens på att det vi gör här idag gör så gott”

Jag måste få dela med mig av en grej till dig nu. Igår var jag hos min massör som jag gått hos ganska regelbundet dom sista fem åren. Mest för att jag har tre innestående gånger som behöver utnyttjas innan april går ut. Men det är alltid skönt att få en genomgående massage.

Vi påbörjade behandlingen och helt plöstligt säger Lina (massören) “Johan, vad har hänt med din kropp? Den är förändrad. Du är rak i både rygg och höfter och dom stora spänningar jag har lagt längst tid på att lösa runt dina höfter och ländrygg finns inte där idag”. Samma i övriga ryggen, däremot så hittade hon en del att jobba med runt axlar och nacke men det var också mycket mindre än det varit dom sista åren. Då berättade jag för henne att jag är under dina vingar just nu, och då avbröt hon mig direkt och sa “Kommer du ihåg att jag tipsade dig om just Naprapatjonas för några år sedan?”

Han har övningar som skulle passa fint till din kropp, sa hon. Just där och då var jag inte mottaglig för detta men det har vuxit fram till nu 😆

Vilken tacksamhet jag kände där och då att få en så fin kvittens på att det vi gör här idag gör så gott.

✨ 

5/5

johan skoglund

SÅ glad för denna känsla!

🙏🙏🙏🙏

Jag är försiktig med att våga säga att saker inte gör ont för sen är erfarenheten att känslan kan vara borta helt för att kännas som vanligt ibland. Men måste få fira resultat med. Vill dela med dig så du också får bli glad!

🔷 Knappt någon värk i ryggen – tänker inte på den mer än i squat-rotationen där jag blir påmind om en yta som är stel, i övrigt inget jag tänker på.

🔷 Ingen värk i höften – vaknar inte av den och tänker inte på höften.

🔷 Jag hade ont i höger axel innan, som jag knappt orkade nämna Det kände jag bara i vissa overheadslag på padeln men känner inte av den värken alls längre.

Igår spelade jag med en tjej som jag inte spelat med på länge, typ ett år sedan, och hon reagerade på att jag kunde nå bollar smidigt fram på nät, att jag hann.

Det har ju varit ett mål för mig men svårt att se själv. När hon sa det kom jag på att jag utvecklats där. (Sen spelar jag ojämt och inte på hög nivå men jag ska ju bli mitt bästa padel-jag närmsta åren)

SÅ glad för denna känsla!

🙏🙏🙏🙏

5/5

anonym