GRUPP COACHING

899kr/mån i 4 månader

som betalas i en klumpsumma vid start

Grupp Coaching

Det här är till dig som vill komma igång med träningen och bygga upp från grunden. 

Det är ett 4 månader långt upplägg – med start 1 mars och i mål 1 juli. 

Du behöver ha tillgång till gym och kunna träna 4 ggr/vecka. 

Förutom träningsupplägg så får du kostförslag för att du ska kunna nå ditt mål -gå ner i vikt, öka i vikt eller bibehålla din vikt. 

Det här är INTE för dig som har en skada eller som har specifika mål. Då rekommenderar jag den individuella online coachingen. 

Men det är perfekt för dig som vill komma igång med träning och rörelse och vara i i mål till semestertider. 

Rörelse är medicin

Rörelse kan skapa både fysiska, emotionella och mentala förändringar. Rörelse ger näring till dina vävnader och kan både läka och stärka din kropp.

Stillhet är medicin

Stillhet kan skapa både fysiska, emotionella och mentala förändringar. Stillhet ger din kropp förutsättningar för att återhämta sig optimalt, läka och bli starkare.

Så fungerar Grupp coachingen

Du behöver ha tillgång till gym och kunna träna 4 gånger i veckan. Vi startar med övningar för att stärka upp kroppen och samtidigt göra den rörligare och tåligare. Du får tillgång till app där du har dina träningspass så att du kan se vad du ska göra och hur du ska göra. Det här är grupp coaching vilket innebär att man inte har individuella anpassningar efter skador etc. Man är med i en grupp men man utför träningen på egen hand när det passar en själv. I appen har man tillgång till en gruppchatt där vi pushar och peppar varandra och där jag delar med mig av tips och tankar. Som deltagare har man möjlighet att ställa frågor i grupp-chatten eller dela med sig av filmer om man tex vill ha feedback på en övning.

målsättning

Förra året gick dom som ville gå ner i vikt i snitt 8.7kg och den som gick ner mest gick ner 22kg på 4 månader. Från 110kg till 88kg.

I gruppen som vill gå upp i vikt gick man i snitt upp 3.4kg

Men det här är bara siffror. Samtliga deltagare rapporterade att dom blev starkare och rörligare, att dom sov mycket bättre, att dom hade bättre energi över dagen och var på bättre humör.

skadehistorik

I Grupp coachingen så tar vi INTE hänsyn till skador. Det här upplägget är för dig som är skadefri och vill bygga upp kroppen från grunden.
Om du har en skada och vill ha min hjälp så rekommenderar jag min individuella online coaching.

tidsuppskattning

Du behöver kunna träna 4 gånger i veckan på gym. I tillägg så behöver man också fokusera mer på återhämtningen så att den blir kvalitativ. Det är vanligt att man bara vill lägga till saker i en redan full vardag. Men för att skapa en förändring så behöver man många gånger göra uppoffringar. En stor bov brukar vara mobilen och scrollandet på sociala medier. Att minska den tiden kan vara ett sätt att skapa tid till både träning och återhämtning.

förutsättningar

Du får tillgång till en app och får träningsupplägg. Du behöver ha tillgång till gym och kunna träna 4 gånger i veckan.
I fas 1 så startar vi med att varsamt bygga upp kroppen och förbereda den på vad som komma skall. Du behöver många gånger både planera och boka in din träning och få in tid till återhämtning. Samt följa receptförslagen i kostboken du får tillgång till så att du kan nå ditt mål -gå ner i vikt, gå upp eller bibehålla din vikt!

Kommunikation

Grupp coachingen sker 100% online via en app som du får tillgång till när vi startar igång. Här finns en grupp-chatt där vi kommunicerar. Här peppar och motiverar vi varandra och jag delar med mig av tips och tankar. I chatten kan du också ställa frågor, ladda upp filmer och videos. Men eftersom det är grupp-coachingen så behöver man vara mer självgående och får ingen individuell uppföljning. Du kan dock följa din egen utveckling i appen genom att checka in i appen varje vecka, ladda upp formbilder och reflektera kring hur träningen känts, vad du vill förändra till nästkommande vecka etc.

Träningen uppdateras ca var 4e vecka då det blir ett nytt upplägg där vi ger kroppen variation, ökar belastning och komplexitet. I den takt kroppen blir starkare och tåligare ökar vi i intensitet.

Det här förväntas av dig

långsiktighet

Att skapa strukturella förändringar tar tid! Vissa vävnader anpassar sig snabbare än andra. För att skapa en hållbar förändring så behöver man ge kroppen tid på sig att anpassa sig till det belastningen. Mitt mål är att du ska nå dina mål men även att resan dit ska vara givande och fylld av lärdomar. 

öppet sinne

När du tränar med mig så önskar jag ett öppet sinne och att du kommer med inställningen att du är beredd att testa på nya saker, metoder och träningssätt. För vissa av mina klienter som till exempel hållit på mycket med yoga så kan det innebära att träna mer tung styrketräning. 
Kanske får din kropp för få timmar sömn eller för dålig kvalitet på sömnen för att du ska kunna nå optimala resultat. Är du beredd att prioritera dig själv, gå i säng tidigare och ge din kropp mer stillhet och återhämtning?  Kanske måste vi minska den totala stressen med mer stillhet och meditation på daglig basis?  Är du öppen för det? Det jag vill säga är att man ibland måste våga testa nya vägar fram om man kört fast och inte upplever att man får önskade resultat! 

mindset

Träning behöver inte alltid vara kul! Ibland kan det vara tufft, tradigt och tråkigt. Det är fullt normalt! Det är i dessa stunder som man får påminna sig om sitt “Varför”. För att kunna göra saker man tycker är kul och för att kunna njuta av livet fullt ut så kan man också komma att behöva göra saker som är obekväma, jobbiga och tråkiga i stunder. Hade det varit lätt och enkelt så hade du troligtvis redan gjort den här förändringen! Rehab-träning kan vara en sådan sak. Meditation och andningsövningar kan vara det för andra. Men när du gör den här resan tillsammans med mig så kommer jag att bidra med min kunskap och erfarenhet så att vi tillsammans hittar vägar framåt som passar dig även när det är tungt. 

öppenhet

Kommunicera öppet och ärligt. Ibland är livet tufft och hårt och man har mindre energi till träning och rörelse. Här har du ett ansvar att prioritera dig själv och din hälsa! Om man tex jobbar mycket och långa dagar så kanske energin inte räcker till hela vägen. Här behöver du sätta gränser och kanske säga nej till saker som tar för mycket tid och energi av dig och som inte tar dig närmre dina mål och dina drömmar. 

Vem riktar sig coachingen till?

Jag har arbetat med allt ifrån fotbollsproffs, handbollsproffs, elithockeyspelare, världseliten i thaiboxning och boxning, UFC-fighters mm, till patienter med flertalet misslyckade operationer i bagaget som fått höra att det inte finns mer att göra, att deras knä inte kommer att klara av fotboll igen, att deras höfter inte kommer klara av att fjällvandra mer, att deras ryggar alltid kommer att göra ont. Men dessa patienter har motbevisat detta och bevisat att det går att komma tillbaka ännu starkare. Coachningen riktar sig till dig som inte har några skador och som kan vara självgående och göra jobbet med en viss vägledning från mig mot en hälsosammare livsstil. Det här är till dig som vill komma iform, bygga upp kroppen från grunden och vara i mål till sommaren innan semestern börjar. 

Vanliga frågor

Ja! Många tror att min filosofi bara handlar om kroppsviktsträning men för att nå optimala resultat så behöver man många gånger ha tillgång till fria vikter och viss utrustning för att kunna belasta kroppen precis lagom mycket för att kunna göra önskade framsteg. Du bör ha tillgång till gym och kunna träna 4 ggr/veckan för att möjliggöra rätt belastning och utveckling. 

Priset är 899kr/månaden som man betlar i en klumpsumma vid start, alltså 3595kr. 

Det är ett 4a månader långt upplägg. Träningen startar 1a mars och vi är i mål 1a juli. Perfekt inför semester.

Nej, i online coachningen sker all coachning och kommunikation via en grupp-chatt i en app. Här har du möjlighet att i text kommunicera med mig men också ladda upp filmer. Men grupp-cochingen riktar sig till dig som är mer självgående. Har du specifika frågor och besvär så rekommenderar jag den individuella online-coachingen.  

Ja, många gånger kan man göra det! 

Men det beror på, vissa gånger kan det vara så att man kan behöva avstå vissa typer av aktiviteter och träningsformer för att uppnå sina mål. 

Du behöver kunna träna på gym 4a gånger/veckan och du behöver ha bra med energi till dessa pass. 

Nej, då rekommenderar jag dig att ta kontakt med en yogalärare eller en crossfit coach. 

Min filosofi är rörelse! Där ingår både det som är mjukt och långsamt samt det som är tungt, hårt och snabbt! Ett holistiskt synsätt där jag inte specialiserar mig inom en disciplin utan med ett öppet sinne väljer rörelser, övningar och metoder som jag tror kan optimera dina resultat och som kan hjälpa dig att nå dina mål! 

I grupp-coachingen så uppdateras faserna ca var 4e vecka. 

I grupp-coachingen får du tillgång till träningsupplägg och träningspass samt en kostbok för att du ska kunna komma i form och bygga upp kroppen från grunden. Det är ett upplägg jag kört tidigare med väldigt fina resultat. I den grupp som ville gå ner i vikt gick man ner i snitt 8.7kg, den som gick ner mest gick ner -22kg. 

I gruppen som ville gå upp i vikt så gick man i snitt upp 3.4kg.

Du får ett tydligt upplägg om hur du ska träna med videos som förklarar övningarna och hur du ska utföra dom. 

I grupp-chatten i appen så delar vi med oss av pepp och motivation och jag delar med mig av tips och tankar för att vi ska få ut det mesta möjliga under dessa 4a månader. 

Team Naprapatjonas

Under din resa med Team Naprapatjonas kommer du få ta del av expertis och stöd från mig och hela mitt team som tillsammans besitter en bred kunskapsbas. 

Teamet består av mig, Jonas, men även mina kunniga kollegor Alexander, Laurynas, Calle och Frida med erfarenhet inom alla möjliga idrotter och discipliner inom rörelse och movement såsom kampsport, dans, parkour, bollsporter, pilates, yoga med mera – där vi alla möts i ett gemensamt holistiskt synsätt när det kommer till hälsa och träning. 

recensioner