Om mig

Jag är leg.naprapat, föreläsare och äventyrare. 

Om mig

Jag har i över 16 år har arbetat med att guida och vägleda patienter mot en hälsosammare livsstil. Delat med mig av verktyg och kunskap så att patienten får en djupare förståelse för kroppen och kan leva ett starkare, rörligare och lyckligare liv. Jag har arbetat med fotbollsproffs, handbollsproffs, elithockeyspelare, världseliten i thaiboxning och boxning, UFC-fighters mm. 

Många har kommit till mig med en komplex skadehistorik och sett mig som en sista utväg. De har gått igenom “vårdsvängen” och fått höra att det inte finns mer att göra. Att det inte går att bli bättre. 

Men det finns mer att göra! Det går att bli bättre!

Det som har varit mest värdefullt för mig under alla år som jag har arbetat med folk är vad jag har lärt mig av mina patienter och det är vilken fantastisk läkningsförmåga kroppen kan ha om man skapar rätt förutsättningar. 

Jag har träffat patienter med flertalet misslyckade operationer i bagaget som fått höra att det inte finns mer att göra. Att deras knä inte kommer att klara av fotboll igen, att deras höfter inte kommer klara av att fjällvandra mer, att deras ryggar alltid kommer att göra ont. Men dessa patienter har motbevisat detta och bevisat att det går att komma tillbaka ännu starkare!
Efter min utbildning på Naprapathögskolan så har jag fortsatt att fördjupa mig i hälsa och fortsatt att vidareutbilda mig. Jag har rest runt världen för att lära mig av de allra bästa. Jag studerade till Holistic Life Style Coach Level 3 under Paul Chek i San Diego. 

Jag vidareutbildade mig till Strength & Conditiong Coach Level 3 under en utav världens främsta fystränare Charles Poliquin på Rhode Island. Charles, som coachat flertalet atleter till olympiska medaljer inom olika sporter. Av Charles lärde jag mig hur man tränar upp atleter från grunden för att undvika skador och för att kunna prestera på absoluta toppnivå.

I fem år fördjupade jag mig i Movement under Ido Portal. Varav två av åren var i hans mentorskapsgrupp. Där endast ett fåtal av hans närmsta studenter blev inbjudna. 

Jag har varit med Wim Hof och hans söner i Pyreneerna där Wim lärde mig sina andningtekniker. Under en vecka lärde han ut sin metod, sina andningsövningar, dagliga isbad och gav oss ut på livsfarliga äventyr.